Tomas Bata University in Zlín

Subjects

Food Technology

Předměty pro doktorský studijní program P2901 Chemie a technologie potravin
Subjects for Ph.D. Study Programme P2901 Chemistry and Food Technology
Studijní obor 2901V013 Technologie potravin
Study Course 2901V013 Food Technology
Výběr předmětů probíhá dle čl. 36 SZŘ UTB ve Zlíně.
Zkratka
Abbreviation 
Název předmětu
Name of Subject
Přednášející
Teacher
Povinně volitelné:
Compulsory-optional:
Student si volí aspoň 3 předměty:
Student choose at least 3 subjects:
CJV/DTAW
CJV/DTTP
Academic Writing (bez zk.) *)
Technical Presentation *)
doc. Ing. Anežka Lengálová, Ph.D.
doc. Ing. Anežka Lengálová, Ph.D.
TUTP/TWPE4 Plánování experimentů v potravinářském výzkumu
Experiment design in food research
prof. Ing. František Buňka, Ph.D.                              prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D
TUIOZP/TWTB4 Trendy v biotechnologiích
Trends in Biotechnologies
prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, Ph.D.

TUTP/TWPT4 Trendy v technologii výroby potravin rostlinného původu
Trends in Technology of Plant Foods
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.

doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.

TUTP/TWPZ4 Trendy v technologii výroby potravin živočišného původu
Trends in Technology of Animal Origin Foods
prof. Ing. František Buňka, Ph.D.

doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc.

TUTTTK/TWPV4 Trendy v technologii výroby tuků a tenzidů
Trends in Fats and Tensides Processing Technology
doc. Ing. Věra Kašpárková, CSc.

doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.

Volitelné:
Optional:
Student si volí aspoň 1 předmět:
Student choose at least 1 subjects:
TCPM/TWPA4 Aplikace mikroskopických technik v potravinářství
Application of Microscopic Techniques in the Food Industry
doc. Ing. et Ing. Ivo Kuřitka, Ph.D. et Ph.D.

doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D.

TUTP/TWPF4 Aplikovaná fyzikální chemie v potravinářství
Applied Physical Chemistry in the Food Sciences
prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D.

doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.

TUIOZP/TWPB4 Biodegradace potravinářských a kosmetických odpadů
Biodegradation of Food and Cosmetic Waste
doc. RNDr. Jan Růžička, Ph.D.
TUIOZP/TWBPP Biochemické procesy v potravinářství
Biochemical Processes in the Food Industry
prof. Mgr. Marek Koutný, Ph.D.
TUCH/TWPO4 Chemie přírodních látek
Chemistry of Natural Substances
prof. Ing. Antonín Klásek, DrSc.

doc. Ing. Stanislav Kafka, CSc.

TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin
Instrumental Methods of the Food Analysis
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.

TUIOZP/TWPMB Pokročilá molekulární biotechnologie
Advanced Molecular Biotechnology
prof. Mgr. Marek Koutný, Ph.D.
TUTP/TWPC4 Pokročilá chemie potravin
Advanced Food Chemistry
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.
TUIOZP/TWPM4 Pokročilá mikrobiologie potravin
Advanced Food Microbiology
doc. RNDr. Jan Růžička, Ph.D.
prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.
TCPM/TWPP4 Pokročilá technologie balení potravin
Advanced Food Packaging Technology
prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
TUIP/TWPI4 Potravinářské inženýrství
Food Engineering
prof. Ing. Petr Svoboda, Ph.D.
TCPM/TWPR4 Reologie potravin
Food Rheology
prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
*) Předměty CJV/DTAW a CJV/DTTP dohromady tvoří 1 povinný předmět zapisovaný v Indiv. stud. plánu jako Jazyk anglický

Faculties and departments

Close