Chemistry, Technology and Analysis of Food
Předměty pro doktorský studijní program Chemie, Technologie a analýza potravin
Subjects for Ph.D. Study Programme Chemistry, Technology and Analysis of Food
Výběr předmětů probíhá dle čl. 36 SZŘ UTB ve Zlíně. | ||
Zkratka Abbreviation |
Název předmětu Name of Subject |
Přednášející Teacher |
Povinné: Compulsory: |
||
CJV/TCPSA CJV/TCPSB CJV/TCPSC CJV/TCPSD |
Technical Communication and Presentation Skills (A-D) | Ing. Jana Orsavová, Ph.D. |
Povinně volitelné: Compulsory-optional: |
Student si volí aspoň 2 předměty: Student choose at least 2 subjects: |
|
TUACHP/TWFBA | Biologicky aktivní látky v potravinách Biologically Active Substances in Food |
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. |
TUACHP/TWFMT | Moderní trendy v chemii potravin Modern Trends in Food Chemistry |
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D. |
TUTP/TWFRP | Technologie a chemie potravin rostlinného původu Technology and Chemistry of Food of Plant Origin |
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D. |
TUTP/TWFZP | Technologie a chemie potravin živočišného původu Technology and Chemistry of Food of Animal Origin |
doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D. |
Volitelné: Optional: |
Student si volí aspoň 1 předmět: Student choose at least 1 subjects: |
|
TUIOZP/TWBPP | Biochemické procesy v potravinářství Biochemical Processes in the Food Industry |
prof. Mgr. Marek Koutný, Ph.D. |
TUTP/TWFFC | Fyzikální chemie v potravinářství Physical Chemistry in Food Industry |
prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D. |
TUACHP/TWFIA | Instrumentální analytická chemie Instrumental Analytical Chemistry |
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D. |
TUACHP/TWFMD | Manažerské dovednosti a didaktika Managerial skills and didactics |
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. |
TUIOZP/TWFMP | Mikrobiologie potravinového řetězce | rof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D. |
TUACHP/TWFMG | Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů Modern Gastronomic Technologies and Food Production |
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. |
TCPM/TWFTB | Technologie balení potravin a sledování jakosti potravin během skladování Food Packaging Technology and Food Quality Monitoring during Storage |
prof. Ing. Petr Slobodian, Ph.D. |
TUTP/TWFZN | Zpracování netradičních, minoritních a nových potravin Processing of Non-Traditional, Minor and Novel Food |
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D. |