Tomas Bata University in Zlín

Subjects

Chemistry, Technology and Analysis of Food

Předměty pro doktorský studijní program Chemie, Technologie a analýza potravin
Subjects for Ph.D. Study Programme Chemistry, Technology and Analysis of Food

Výběr předmětů probíhá dle čl. 36 SZŘ UTB ve Zlíně.
Zkratka
Abbreviation 
Název předmětu
Name of Subject
Přednášející
Teacher
Povinné:
Compulsory:
   
CJV/TCPSA
CJV/TCPSB
CJV/TCPSC
CJV/TCPSD
Technical Communication and Presentation Skills (A-D) Ing. Jana Orsavová, Ph.D.
Povinně volitelné:
Compulsory-optional:
Student si volí aspoň 2 předměty:
Student choose at least 2 subjects:
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách
Biologically Active Substances in Food
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin
Modern Trends in Food Chemistry
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.
TUTP/TWFRP Technologie a chemie potravin rostlinného původu
Technology and Chemistry of Food of Plant Origin
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.
TUTP/TWFZP Technologie a chemie potravin živočišného původu
Technology and Chemistry of Food of Animal Origin
doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.
Volitelné:
Optional:
Student si volí aspoň 1 předmět:
Student choose at least 1 subjects:
TUIOZP/TWBPP Biochemické procesy v potravinářství
Biochemical Processes in the Food Industry
prof. Mgr. Marek Koutný, Ph.D.
TUTP/TWFFC Fyzikální chemie v potravinářství
Physical Chemistry in Food Industry
prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D.
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie
Instrumental Analytical Chemistry
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika
Managerial skills and didactics
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.
TUIOZP/TWFMP Mikrobiologie potravinového řetězce rof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.
TUACHP/TWFMG Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
Modern Gastronomic Technologies and Food Production
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.
TCPM/TWFTB Technologie balení potravin a sledování jakosti potravin během skladování
Food Packaging Technology and Food Quality Monitoring during Storage
prof. Ing. Petr Slobodian, Ph.D.
TUTP/TWFZN Zpracování netradičních, minoritních a nových potravin
Processing of Non-Traditional, Minor and Novel Food
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.

Faculties and departments

Close