Řešitel |
Reg.číslo |
Doba řešení |
Název |
Leona Buňková |
QK1710156 |
2017 – 2021 |
Nové přístupy a metody analýzy pro zajištění kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti sýrů, optimalizace jejich výroby a zefektivnění procesů hygieny a sanitace při současném snížení zátěže životního prostředí odpadními vodami |
Robert Gál |
QK1920190 |
2019 – 2021 |
Hmotnostní ztráty masa po tepelné úpravě: vliv vlastností čerstvého masa, použitého zařízení a parametrů kulinární úpravy |
Vladimír Sedlařík |
QJ1310254 |
2014 – 2017 |
Výzkum využití syrovátky, jako odpadní látky mlékárenského průmyslu, k produkci antimikrobiálních sloučenin pro modifikace hydrofilních polymerních systémů s využitím v kosmetických a medicinálních aplikacích |
František Buňka |
QJ1210300 |
2012–2016 |
Systémy jištění kvality a bezpečnosti mlékárenských výrobků vhodnými metodami aplikovatelnými v praxi |