Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Projekty

Projekty financované MZE ČR

Projekty ukončené

Řešitel Reg.číslo Doba řešení Název
Leona Buňková QK1710156 2017  – 2021 Nové přístupy a metody analýzy pro zajištění kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti sýrů, optimalizace jejich výroby a zefektivnění procesů hygieny a sanitace při současném snížení zátěže životního prostředí odpadními vodami
Robert Gál QK1920190 2019 2021 Hmotnostní ztráty masa po tepelné úpravě: vliv vlastností čerstvého masa, použitého zařízení a parametrů kulinární úpravy
Vladimír Sedlařík QJ1310254 2014 – 2017 Výzkum využití syrovátky, jako odpadní látky mlékárenského průmyslu, k produkci antimikrobiálních sloučenin pro modifikace hydrofilních polymerních systémů s využitím v kosmetických a medicinálních aplikacích
František Buňka QJ1210300 2012–2016 Systémy jištění kvality a bezpečnosti mlékárenských výrobků vhodnými metodami aplikovatelnými v praxi

Fakulty a součásti

Zavřít