Studijní plány pro studenty bakalářského studia
Ekvivalenty předmětů pro akademický rok 2023/2024
STUDIJNÍ PROGRAM: MATERIÁLY A TECHNOLOGIE
prezenční forma studia | kombinovaná forma studia | |
Polymerní materiály a technologie | 2023/2024 | 2023/2024 |
Biomateriály a kosmetika | 2023/2024 | 2023/2024 |
Ochrana životního prostředí | 2023/2024 | 2023/2024 |
Materiálové inženýrství | 2023/2024 | |
Materiály a technologie, specializace:
Výroba a konstrukce obuvi |
2023/2024 | 2022/2023 |
STUDIJNÍ PROGRAM: TECHNOLOGIE A HODNOCENÍ POTRAVIN
BAKALÁŘSKÉ SPECIALIZACE délka studia 3 roky titul Bc. |
prezenční forma studia | kombinovaná forma studia |
Technologie potravin | 2023/2024 | 2023/2024 |
Chemie a analýza potravin | 2023/2024 | 2023/2024 |
Gastronomické technologie | 2023/2024 | 2023/2024 |
Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | 2023/2024 | 2023/2024 |
STUDIJNÍ PROGRAM: PROCESNÍ INŽENÝRSTVÍ
BAKALÁŔSKÝ OBOR délka studia 3 roky titul Bc. |
prezenční forma studia | kombinovaná forma studia |
Technologická zařízení | 2023/2024 | 2023/2024 |
BAKALÁŔSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM délka studia 3 roky titul Bc. |
prezenční forma studia | kombinovaná forma studia |
Procesní inženýrství | 2023/2024 | 2023/2024 |