Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Studijní plány

Studijní plány pro studenty bakalářského studia

Ekvivalenty předmětů bakalářského studia pro akademický rok 2021/2022

STUDIJNÍ PROGRAM: MATERIÁLY A TECHNOLOGIE

BAKALÁŘSKÉ SPECIALIZACE
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Polymerní materiály a technologie 2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Biomateriály a kosmetika 2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Ochrana životního prostředí 2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Materiálové inženýrství2021/2022

2020/2021

Materiály a technologie, specializace:

Výroba a konstrukce obuvi

2021/20222021/2022

 STUDIJNÍ PROGRAM: TECHNOLOGIE A HODNOCENÍ POTRAVIN

BAKALÁŘSKÉ SPECIALIZACE
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Technologie potravin2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Chemie a analýza potravin2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Gastronomické technologie2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

STUDIJNÍ PROGRAM: CHEMIE A TECHNOLOGIE POTRAVIN

BAKALÁŘSKÝ OBOR
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Chemie a technologie potravin, specializace:
Technologie mléka a mléčných výrobků
2021/2022

2020/2021

STUDIJNÍ PROGRAM: PROCESNÍ INŽENÝRSTVÍ

BAKALÁŔSKÝ OBOR
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Technologická zařízení2021/2022

2020/2021

2021/2022

2020/2021

Fakulty a součásti

Zavřít