Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Studijní plány

Studijní plány pro studenty bakalářského studia

Ekvivalenty předmětů bakalářského studia pro akademický rok 2022/2023

STUDIJNÍ PROGRAM: MATERIÁLY A TECHNOLOGIE

BAKALÁŘSKÉ SPECIALIZACE
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Polymerní materiály a technologie 2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

Biomateriály a kosmetika 2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

Ochrana životního prostředí 2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

Materiálové inženýrství2022/2023

2021/2022

Materiály a technologie, specializace:

Výroba a konstrukce obuvi

2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

 STUDIJNÍ PROGRAM: TECHNOLOGIE A HODNOCENÍ POTRAVIN

BAKALÁŘSKÉ SPECIALIZACE
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Technologie potravin2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

Chemie a analýza potravin2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

Gastronomické technologie2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022


STUDIJNÍ PROGRAM: PROCESNÍ INŽENÝRSTVÍ

BAKALÁŔSKÝ OBOR
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Technologická zařízení2022/2023

2021/2022

2022/2023

2021/2022

BAKALÁŔSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studiakombinovaná forma studia
Procesní inženýrství2022/20232022/2023

Fakulty a součásti

Zavřít