Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Studijní plány

Studijní plány pro studenty bakalářského studia

Ekvivalenty předmětů pro akademický rok 2023/2024
STUDIJNÍ PROGRAM: MATERIÁLY A TECHNOLOGIE

prezenční forma studia kombinovaná forma studia
Polymerní materiály a technologie  2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Biomateriály a kosmetika  2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Ochrana životního prostředí  2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Materiálové inženýrství 2023/2024

2022/2023

Materiály a technologie, specializace:

Výroba a konstrukce obuvi

2023/2024

2022/2023

2022/2023

 STUDIJNÍ PROGRAM: TECHNOLOGIE A HODNOCENÍ POTRAVIN

BAKALÁŘSKÉ SPECIALIZACE
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studia kombinovaná forma studia
Technologie potravin 2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Chemie a analýza potravin 2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Gastronomické technologie 2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023


STUDIJNÍ PROGRAM: PROCESNÍ INŽENÝRSTVÍ

BAKALÁŔSKÝ OBOR
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studia kombinovaná forma studia
Technologická zařízení 2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

BAKALÁŔSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM
délka studia 3 roky
titul Bc.
prezenční forma studia kombinovaná forma studia
Procesní inženýrství 2023/2024

2022/2023

2023/2024

2022/2023

Fakulty a součásti

Zavřít