Texturometr TA.XT plus
Popis přístroje:
Texturometr TA.XT plus je schopen měřit prakticky jakoukoli fyzikální charakteristiku produktu, jako je tvrdost, lámavost, přilnavost, pevnost gelu, roztažnost potravin, kosmetiky, léčiv, gelů, lepidel a dalších spotřebních produktů.
Klíčové vlastnosti:
- Možnost umístění dalších zařízení, jako jsou tepelné skříně.
- Umožňuje testování tenkých nebo křehkých vzorků.
- Rychlost se může měnit v poměru k okamžité výšce vzorku, takže produkty mohou být testovány při konstantní rychlosti deformace v tlaku nebo tahu.
- Pohyby paží jsou zcela programovatelné, takže lze definovat vlastní testovací sekvence.
Umístění:
Ústav technologie potravin
Odpovědná osoba:
Jméno: doc. Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.
Tel.: +420 576 033 014
Mobil: +420 739 659 444
E-mail: rsalek@utb.cz
Kancelář: U2/0133