Trouba kombinovaná ALTO-SHAAM
Popis přístroje:
Potravinářské nízkoteplotní zařízení 3 v 1 Cook & Hold SMOKER – kombinovaná trouba pro pomalé vaření, uzení, udržování teploty pokrmů
Klíčové vlastnosti:
- automatické sledování naměřené hodnoty teploty pokrmů a provozního režimu
- 3 režimy – pečení potravin, udržování teploty a uzení
- uzení horkým nebo studeným kouřem, použití dřevní štěpky
- rozsah teplot pro režim pečení: 95–160 °C
- rozsah teplot pro režim udržovací: 35–90 °C
- výběr řízení režimu pečení podle času nebo podle teploty sondy snímající vnitřní teplotu produktu
- možnost sběru dat HACCP
- USB port pro ukládání receptů a provozního režimu podle data a času
Umístění:
Ústav analýzy a chemie potravin
Odpovědná osoba:
Jméno: doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D
Tel.: + 420 57 603 1592
E-mail: aadamkova@utb.cz
Kancelář: P35/U6