Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Přístrojové vybavení

Trouba kombinovaná ALTO-SHAAM

Popis přístroje:
Potravinářské nízkoteplotní zařízení 3 v 1 Cook & Hold SMOKER – kombinovaná trouba pro pomalé vaření, uzení, udržování teploty pokrmů

Klíčové vlastnosti:

  • automatické sledování naměřené hodnoty teploty pokrmů a provozního režimu
  • 3 režimy – pečení potravin, udržování teploty a uzení
  • uzení horkým nebo studeným kouřem, použití dřevní štěpky
  • rozsah teplot pro režim pečení: 95–160 °C
  • rozsah teplot pro režim udržovací: 35–90 °C
  • výběr řízení režimu pečení podle času nebo podle teploty sondy snímající vnitřní teplotu produktu
  • možnost sběru dat HACCP
  • USB port pro ukládání receptů a provozního režimu podle data a času

Umístění:
Ústav analýzy a chemie potravin

Odpovědná osoba:
Jméno:           doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D
Tel.:                 + 420 57 603 1592
E-mail:            aadamkova@utb.cz
Kancelář:       P35/U6

Fakulty a součásti

Zavřít