Aplikace 3D tisku v potravinářství |
doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D. |
Studium vlastností fermentovaných potravin na bázi luštěnin |
doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D. |
Analýza a využití chilli papriček u netradičních a fermentovaných potravin |
doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D. |
Využití zrna pigmentovaných obilovin při výrobě pečiva |
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D. |
Studium struktury a vlastností sloučenin vybraných prvků pro možnosti jejich speciace |
doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. |
Studium korelace obsahu minerálních látek a látek s antioxidačním účinkem v biologických materiálech |
doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. |
Studium syntetického využití 4-hydroxypyridin-2-onů k získání sloučenin potenciálně využitelných v technologii potravin |
doc. Ing. Stanislav Kafka, CSc. |
Výroba protein-lipidových komplexů na rostlinné bázi a jejich fyzikálně-chemická charakterizace |
doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D. |
Využití spektroskopických a reologických metod při studiu vlivu antioxidantů na oxidační modifikaci nízko-hustotních lipoproteinů |
prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D. |
Výroba čokoládových pralinek se zaměřením na udržitelnost náplní (ganache) |
doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D. |
|
|
Biologicky aktivní látky u jedlých květů a jejich využití v gastronomii a potravinářství |
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. |
Vliv přídavku hydrokoloidů a vibrací simulujících transportní režimy na funkční vlastnosti vybraných mléčných systémů |
doc. Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D. |
Stanovení základních nutrientů a biologicky aktivních látek v průběhu pěstování microgreens |
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D. |
Analýza a vliv různých faktorů na antioxidační potenciál u vybraných rostlin skupiny LAKR a jejich produktů |
doc. Ing. Soňa Škrovánková, Ph.D. |