Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Přístrojové vybavení

Mixolab 2

Popis přístroje:
Mixolab 2 je výkonný reologický přístroj pro měření charakteristik těsta v průběhu hnětení, zahřívání, chlazení a vyhodnocení kvality proteinů a škrobů.

Klíčové vlastnosti:

  • Kompletní reologie těsta v cyklu míchání, ohřevu a chlazení.
  • Plně automatizované testování a kompletní vyhodnocení do 45 minut.
  • Několik vestavěných testovacích protokolů a kalibrací.
  • Přizpůsobitelné protokoly pro různé mouky a procesy pečení

Umístění:
Ústav technologie potravin

Odpovědná osoba:
Jméno:            prof. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.
Tel.:                  +420 576 033 333
Mobil:              +420 724 434 558
E-mail:             buresova@utb.cz
Kancelář:         U2/0137

Fakulty a součásti

Zavřít