Termíny a okruhy SZZ
Termíny státních závěrečných zkoušek: 6.6.2024
Místo konání SZZ: budova FT/U15, místnost 103
Harmonogram SZZ bude upřesněn.
Předměty státních závěrečných zkoušek a okruhy otázek
Studenty bakalářského oboru Gastronomické technologie čeká u státnic obhajoba bakalářské práce,
dva povinné předměty Gastronomické technologie a Provoz v národní a světové gastronomii a jeden povinně volitelný, který si student vybere.
Povinné předměty:
Gastronomické technologie – okruhy otázek najdete zde
Provoz v národní a světové gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Povinně volitelné předměty:
Analýza potravin a pokrmů – okruhy otázek najdete zde
Chemie potravin a pokrmů – okruhy otázek najdete zde
Potravinářské technologie – okruhy otázek najdete zde
Řízení a organizace v gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Technologie a hodnocení vína pro gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Výživa člověka – okruhy otázek najdete zde