Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Studium

Termíny a okruhy SZZ

Termíny státních závěrečných zkoušek: 6.6.2024

Místo konání SZZ: budova FT/U15, místnost 103

Harmonogram SZZ bude upřesněn.

Předměty státních závěrečných zkoušek a okruhy otázek

Studenty bakalářského oboru Gastronomické technologie čeká u státnic obhajoba bakalářské práce,
dva povinné předměty Gastronomické technologie a Provoz v národní a světové gastronomii a jeden povinně volitelný, který si student vybere.

Povinné předměty:

Gastronomické technologie – okruhy otázek najdete zde
Provoz v národní a světové gastronomii – okruhy otázek najdete zde

Povinně volitelné předměty:

Analýza potravin a pokrmů – okruhy otázek najdete zde
Chemie potravin a pokrmů – okruhy otázek najdete zde
Potravinářské technologie – okruhy otázek najdete zde
Řízení a organizace v gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Technologie a hodnocení vína pro gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Výživa člověka – okruhy otázek najdete zde

 

Fakulty a součásti

Zavřít