Termíny a okruhy SZZ
Termíny státních závěrečných zkoušek
- 4. – 5. 6. 2024 navazující magisterské studium (prezenční a kombinovaná forma studia)
- 11. 6. – 12. 6. 2024 bakalářské studium (prezenční i kombinovaná forma)
Harmonogram SZZ bude zaslán na univerzitní e-maily studentů.
Studenty navazujícího magisterského studijního programu Technologie potravin čeká u státnic obhajoba diplomové práce a pak dva povinné a jeden volitelný předmět.
- Povinné předměty:
Technologie potravin rostlinného původu – Okruhy otázek najdete zde.
Technologie potravin živočišného původu – Okruhy otázek najdete zde. - Volitelné předměty:
Analýza a hodnocení potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Výživa člověka – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Mikrobiologie potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Studenty bakalářského studijního programu Technologie a hodnocení potravin čeká u státnic obhajoba bakalářské práce a pak dva povinné a jeden volitelný předmět.
- Povinné předměty:
Technologie potravin rostlinného původu – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Technologie potravin živočišného původu – okruhy otázek si můžete stáhnout zde. - Volitelné předměty:
Analýza potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Výživa člověka – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Kvalita a bezpečnost potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
Potravinářská mikrobiologie a biochemie – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.