Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Studium

Termíny a okruhy SZZ

Termíny státních závěrečných zkoušek

  • 4. – 5. 6. 2024 navazující magisterské studium (prezenční a kombinovaná forma studia)
  • 11. 6. – 12. 6. 2024 bakalářské studium (prezenční i kombinovaná forma)

Harmonogram SZZ  bude zaslán na univerzitní e-maily studentů.

Studenty navazujícího magisterského studijního programu Technologie potravin čeká u státnic obhajoba diplomové práce a pak dva povinné a jeden volitelný předmět.

  • Povinné předměty:
    Technologie potravin rostlinného původu – Okruhy otázek najdete zde.
    Technologie potravin živočišného původu – Okruhy otázek najdete zde.
  •  Volitelné předměty:
    Analýza a hodnocení potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
    Výživa člověka – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
    Mikrobiologie potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.

Studenty bakalářského studijního programu Technologie a hodnocení potravin čeká u státnic obhajoba bakalářské práce a pak dva povinné a jeden volitelný předmět.

  • Povinné předměty:
    Technologie potravin rostlinného původu – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
    Technologie potravin živočišného původu – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
  • Volitelné předměty:
    Analýza potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
    Výživa člověka – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
    Kvalita a bezpečnost potravin – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.
    Potravinářská mikrobiologie a biochemie – okruhy otázek si můžete stáhnout zde.

 

Fakulty a součásti

Zavřít