Reformulace potravin s vysokým obsahem cukru a tuku |
prof. RNDr. Iva Burešová, Ph.D. |
Studium syntetického využití 4-hydroxypyridin-2-onů k získání sloučenin potenciálně využitelných v technologii potravin |
doc. Ing. Stanislav Kafka, CSc. |
Výroba protein-lipidových komplexů na rostlinné bázi a jejich fyzikálně-chemická charakterizace |
doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D. |
Využití spektroskopických a reologických metod při studiu vlivu antioxidantů na oxidační modifikaci nízko-hustotních lipoproteinů |
prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D. |
Možnosti aplikace symbiotických kultur v mléčných výrobcích a jejich vliv na funkční vlastnosti |
doc. Ing. Zuzana Lazárková, Ph.D. |
Biologicky aktivní látky u jedlých květů a jejich využití v gastronomii a potravinářství |
prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. |
Analýza a vliv různých faktorů na antioxidační potenciál u vybraných rostlin skupiny LAKR a jejich produktů |
doc. Ing. Soňa Škrovánková, Ph.D. |