Technologie potravin
Předměty pro doktorský studijní program P2901 Chemie a technologie potravin Subjects for Ph.D. Study Programme P2901 Chemistry and Food Technology |
||
Studijní obor 2901V013 Technologie potravin Study Course 2901V013 Food Technology |
||
Výběr předmětů probíhá dle čl. 36 SZŘ UTB ve Zlíně. | ||
Zkratka Abbreviation |
Název předmětu Name of Subject |
Přednášející Teacher |
Povinně volitelné: Compulsory-optional: |
Student si volí aspoň 3 předměty: Student choose at least 3 subjects: |
|
CJV/DTAW CJV/DTTP |
Academic Writing (bez zk.) *) Technical Presentation *) |
Mgr. Jana Orsavová, Ph.D. Mgr. Jana Orsavová, Ph.D. |
TUTP/TWPE4 | Plánování experimentů v potravinářském výzkumu Experiment design in food research |
prof. Ing. František Buňka, Ph.D. prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D |
TUIOZP/TWTB4 | Trendy v biotechnologiích Trends in Biotechnologies |
prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.
prof. Ing. Miroslava Kačániová, Ph.D. |
TUTP/TWPT4 | Trendy v technologii výroby potravin rostlinného původu Trends in Technology of Plant Foods |
doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.
doc. Ing. Pavel Valášek, CSc. prof. Ing. Jozef Golian, Dr. |
TUTP/TWPZ4 | Trendy v technologii výroby potravin živočišného původu Trends in Technology of Animal Origin Foods |
prof. Ing. František Buňka, Ph.D.
doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D. prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc. |
TUTTTK/TWPV4 | Trendy v technologii výroby tuků a tenzidů Trends in Fats and Tensides Processing Technology |
doc. Ing. Věra Kašpárková, CSc.
doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D. |
Volitelné: Optional: |
Student si volí aspoň 1 předmět: Student choose at least 1 subjects: |
|
TUTP/TWPF4 | Aplikovaná fyzikální chemie v potravinářství Applied Physical Chemistry in the Food Sciences |
prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D.
doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D. |
TUIOZP/TWPB4 | Biodegradace potravinářských a kosmetických odpadů Biodegradation of Food and Cosmetic Waste |
doc. RNDr. Jan Růžička, Ph.D. |
TUIOZP/TWBPP | Biochemické procesy v potravinářství Biochemical Processes in the Food Industry |
prof. Mgr. Marek Koutný, Ph.D. |
TUCH/TWPO4 | Chemie přírodních látek Chemistry of Natural Substances |
prof. Ing. Antonín Klásek, DrSc.
doc. Ing. Stanislav Kafka, CSc. |
TUACHP/TWPI4 | Instrumentální metody analýzy potravin Instrumental Methods of the Food Analysis |
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.
doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. |
TUIOZP/TWPMB | Pokročilá molekulární biotechnologie Advanced Molecular Biotechnology |
prof. Mgr. Marek Koutný, Ph.D. |
TUTP/TWPC4 | Pokročilá chemie potravin Advanced Food Chemistry |
doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D. |
TUIOZP/TWPM4 | Pokročilá mikrobiologie potravin Advanced Food Microbiology |
doc. RNDr. Jan Růžička, Ph.D. prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D. |
TUIP/TWPI4 | Potravinářské inženýrství Food Engineering |
prof. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. |
*) Předměty CJV/DTAW a CJV/DTTP dohromady tvoří 1 povinný předmět zapisovaný v Indiv. stud. plánu jako Jazyk anglický |