Projekty
Kromě vědeckých projektů se notně zapojujeme i do projektů inovace výuky a oborů, abychom zachovali vysokou úroveň vzdělání a poskytli našim studentům maximum. Mimo to, jsme se v posledních letech stali součástí těchto ryze výzkumných projektů:
- ADAPT UTB: Adaptabilní, Digitální, Agilní, Progresivní, Transformace UTB ve Zlíně, číslo projektu: NPO_UTB_MSMT-16585/2022
- Stanovení nutričních znaků rostlinných surovinových komponent (2018)
- Stanovení obsahů biologicky aktivních látek v rostlinných produktech a sledování jejich změn vlivem technologického zpracování (2017)
- Snížení obsahu oxidu siřičitého ve víně a dalších nápojích pro jeho antimikrobiální účinky (2017)
- Aplikace biologicky aktivních látek ve vinařství (2016)
- Stanovení bioaktivních látek v netradičních surovinách a produktech rostlinného původu (2016)
- Přírodní nápoje se zdravotními efekty (2016)
- Komercializace na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně – Přírodní nápoje se zdravotními efekty (2016)
- Stanovení vybraných biologicky aktivních látek produktů rostlinného původu (2015)
- Podpora transferu inovací v zemědělství, potravinářství a oblasti bioenergií do praxe
- Vývoj cereální směsi se zvýšenou biologickou hodnotou.
- Studium vlastností biologicky aktivních látek a možnosti jejich využití do potravin