Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Studium

Státní závěrečné zkoušky

Je to tu, poslední krok, který vás dělí od statusu vysokoškolského absolventa opředeného tituly a slávou. Formální a byrokratickou stránku Státní závěrečné zkoušky, návod na podání přihlášky a další úkony jsme shrnuli do celofakultního přehledu.

Stále ale platí: Jiný ústav, jiný mrav. A tak není divu, že konečnou podobu zkoušek si stanovujeme sami. Co vás tedy čeká a nemine?

Termíny státních závěrečných zkoušek: 6.6.2024

Místo konání SZZ: budova FT/U15, místnost 103

Harmonogram SZZ bude upřesněn.

Postup odevzdání BP/DP
Pokyny ke státnicím 2024

Předměty státních závěrečných zkoušek a okruhy otázek

Studenty bakalářského oboru Gastronomické technologie čeká u státnic obhajoba bakalářské práce,
dva povinné předměty Gastronomické technologie a Provoz v národní a světové gastronomii a jeden povinně volitelný, který si student vybere.

Povinné předměty:

Gastronomické technologie – okruhy otázek najdete zde
Provoz v národní a světové gastronomii – okruhy otázek najdete zde

Povinně volitelné předměty:

Analýza potravin a pokrmů – okruhy otázek najdete zde
Chemie potravin a pokrmů – okruhy otázek najdete zde
Potravinářské technologie – okruhy otázek najdete zde
Řízení a organizace v gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Technologie a hodnocení vína pro gastronomii – okruhy otázek najdete zde
Výživa člověka – okruhy otázek najdete zde

 

Fakulty a součásti

Zavřít